Éljen szabadon!

A Forever Alapítója

Éljen szabadon!

Mesélek a Forever működéséről!

Rex Maughan szenvedélye a jobb egészség, a minőségi termékek és az anyagi függetlenség, amely inspirálta Őt a Forever Living Products megalapítására 1978-ban. Az Arizonai Állami Egyetem Üzleti Diplomájával és több mint 40 év gyakorlati tapasztalattal a tarsolyában az Ő vezetésével és víziójával jött létre a Forever Living Products cég – egy közeli családtagoknak és barátoknak bemutatott okos és egyedi terv bemutatásától az arizonai Tempe-ben, egy világméretű vállalatig, mely mára milliók életén javít.

Terve egyszerű volt: olyan készítményeket kínálni a nagyközönségnek, amelyek bizonyítottan elősegítik a tartósan jó kondíciót és egészséget és mindezt személyre szabottan teszik.

Ma az eredmények önmagukért beszélnek, ahogyan Rex tovább vezeti a céget, amely más, mint bármely másik vállalat a Földön – egy cég amely életeket változtat meg nagyszerű termékeivel, stabil üzleti modelljével, globális növekedési lehetőségeivel és jótékonysági tevékenységeivel.

Éljen szabadon!

Ha megkérdezel egy Üzleti Partnert, hogy miért a Forevert választotta, egész biztosan az okok között fog szerepelni a #szabadság!🙏

Nincs kötelezően elrendelt munkaidő, akkor és ott dolgozol amikor és ahol szeretnél, legyen az az otthonod, a kerted, egy tópart, a tengerpart, vagy bármely más hely, ahol éppen tartózkodsz, vagy ahol éppen kedved van a munkához!🙂

Ha szeretnél többet megtudni termékeinkről, vagy érdekel a Forever-lehetőség, akkor bátran keress meg , mert tőlem megkapsz minden információt és segítséget, amire szükséged lehet!💛

A Forever története a világ minden részéről olyan emberek millióinak történetéből áll össze, mint Te, és akiknek egy közös dolog van az életükben - a FOREVER.
Nincs egyedül – Ön egy olyan hálózatnak a tagja, melynek a világ 150 országából több mint kilenc és fél millió tagja van, és akik mindannyian a Forever álmot élik…

Éljen szabadon!
Éljen szabadon!

Ha kíváncsi vagy a Forever-lehetőségére, ha érdekel egy olyan üzlet, ami szabadságot, rugalmasságot és biztonságot kínál, ha szeretnél egy szuper közösség tagja lenni, akkor bátran keress meg egy Forever Üzleti Partnert a környezetedben!☺️

Tőlük rengeteg segítséget kaphatsz a termékeinkkel, az üzlettel és az ösztönzőkkel kapcsolatban is. Merj kérdezni!✅

A lehetőséges világa

Hogyan teszi lehetővé a Forever-lehetőség mindenki számára azt ,hogy saját üzleti vállalkozást indítson?

A Forever-lehetőség vonzereje az,hogy rendkívül rugalmas. Rengetegen kicsiben kezdik és fokozatosan fejlesztik magukat és a csapatukat,attól függően,hogy mennyi időt akarnak ebbe fektetni,és mik a céljaik.

Egy sikeres Forever-üzlet építése arról szól, hogy személyes kapcsolatokat létesítünk, és gyümölcsöző kapcsolatokat ápolunk. Olyan termékeket ajánlunk, amelyekben hiszünk,és segítünk másoknak olyan megoldásokat találni, amelyek illeszkednek az életmódjukhoz.

A Forever-üzlet olyan lehetőség,ami mindenki számára elérhető. Nem igényel különleges képességeket vagy iskolai végzettséget. A kidolgozott rendszer alkalmazása, és a termékek iránti saját lelkesedésük által válnak sikeressé.

Kezd el az utadat a Foreverrel!

Éljen szabadon!

Forever Living Products 2017-2018 katalógus

Csatlakozzon ezen a linken keresztül, és indítsa be vállalkozását! Személyszabott tanácsadásért keressen elérhetőségeimen!

Szeretne többet megtudni?

Beszéljünk, hívjon ha felkeltettem az érdeklődését és segítek!

Pápai Zita: +36 70 389 7000