Éljen szabadon!

Éljen szabadon!

Mesélek a Forever működéséről!

"A betegségek egyik legfőbb oka a Földön az üres pénztárca; ha csökkenteni szeretnéd a szenvedő emberek számát, csak adj nekik lehetőséget a becsületes megélhetésre!"

Rex Maughan

Éljen szabadon!

Rex Maughan szenvedélye a jobb egészség, a minőségi termékek és az anyagi függetlenség, amely inspirálta Őt a Forever Living Products megalapítására 1978-ban. Az Arizonai Állami Egyetem Üzleti Diplomájával és több mint 40 év gyakorlati tapasztalattal a tarsolyában az Ő vezetésével és víziójával jött létre a Forever Living Products cég – egy közeli családtagoknak és barátoknak bemutatott okos és egyedi terv bemutatásától az arizonai Tempe-ben, egy világméretű vállalatig, mely mára milliók életén javít.

Terve egyszerű volt: olyan készítményeket kínálni a nagyközönségnek, amelyek bizonyítottan elősegítik a tartósan jó kondíciót és egészséget és mindezt személyre szabottan teszik.

Ma az eredmények önmagukért beszélnek, ahogyan Rex tovább vezeti a céget, amely más, mint bármely másik vállalat a Földön – egy cég amely életeket változtat meg nagyszerű termékeivel, stabil üzleti modelljével, globális növekedési lehetőségeivel és jótékonysági tevékenységeivel.

Éljen szabadon!

A Forever története a világ minden részéről olyan emberek millióinak történetéből áll össze, mint Te, és akiknek egy közös dolog van az életükben - a FOREVER.

Nincs egyedül – Ön egy olyan hálózatnak a tagja, melynek a világ 150 országából több mint kilenc és fél millió tagja van, és akik mindannyian a Forever álmot élik…

Összefogaló a marketing szintekről

Forever Living Products 2017-2018 katalógus

Csatlakozzon a webáruházhoz!
Csatlakozzon ezen a linken keresztül, és indítsa be vállalkozását! Személyszabott tanácsadásért keressen elérhetőségeimen!

Szeretne többet megtudni?

Beszéljünk, hívjon ha felkeltettem az érdeklődését és segítek!

Pápai Zita: +36 70 389 7000